• Program


  Aktuális előadások  VADAK URA - THE COVENANT
  családi musical a Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. szervezésében.

  A Tesla alkotóinak új egész estés musicalje követve a nagy klasszikus családi musicalek értékteremtő hagyományait (Oroszlánkirály, Dzsungel Könyve) látványos jelmezkavalkádban (Zséli Csilla), hihetetlenül dinamikus dalokkal (Sebestyén Áron) és koreográfiákkal (Re-Production, Benkő Dávid, Benkő-Morvai Veronika), valamint a térben elhelyezett 90 nm LED-falak által kínált 21. századi vizualitással, élethű animációkkal (Forward Productions) mutatja be a „NYOLC KLÁN” által vezetett nagyerdő életét, történetünkben megjelenítve az „ERŐSEK” klánjait, köztük a „Farkasok Szövetségét”, a „Rókák Nemzetségét”, és a „Medvék Klánját”, kik hol erejükkel, hol pedig sármjukkal vagy ravaszságukkal, - ki, ki a maga képességével - küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

  Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet és a Tesla musicalben megszokott nagyívű slágerek, melyek az előadás után hosszú órákkal később sem mennek ki a fülünkből… Az új magyar musical mindezeket ötvözi és kínálja egy szeretnivaló, veszélyekkel és katartikus pillanatokkal bőven dúsított story-ban, melyhez a roppant látványos vizuális élménykeretet 90 nm tematikusan megépített LED-fal díszlet hívat majd biztosítani! A remekbe szabott alkotás nem csak gyermekeinknek készül! Az alkotóstáb - író: Egressy Zoltán, zeneszerző: Sebestyén Áron, dalszöveg: Müller Péter Sziámi, rendező: Pataki András, kreatív ötletgazda: Vona Tibor - ismét nagycsaládi szórakozást és feltöltődést ígér, mely időálló, közönségbarát érték. Reméljük, hogy a Covid hosszú bezártsága után, kortól függetlenül ad majd valamennyiünknek élményekben gazdag kikapcsolódást.

  MŰ SZEREPOSZTÁSA

  Agyar, a vaddisznóvezér fia:
  Pesák Ádám, Ódor Kristóf, Papp Attila

  Azuka, az afrikai varacskosdisznó lány:
  Békefi Viktória, Fekete Kovács Veronika

  Agonisz úrfi, az újgazdag vadorzó:
  Ragány Misa, Szabó Máté, Sánta László

  Balkó a farkasvezér:
  Szabó Máté, Mikola Gergő, Kovács Áron

  Hektor a medvezér:
  Szentmártoni Norman, Savanyu Gergely, Kiss Zoltán

  Szerafina, a rókaúrnő:
  Füredi Nikolett, Simon Boglárka, Kisfaludy Zsófia

  Alfréd a vaddisznó vezér, Agyar apja:
  Makrai Pál, Kósa Zsolt

  Gusztáv, Agonisz úrfi segédje:
  Sánta László, Savanyu Gergely, Kósa Zsolt

  Wanda, az orákulum óbagoly:
  Falusi Mariann, Fésűs Nelly, Janza Kata

  Kafa, Hektor medvezér fia:
  Patonai Zsolt, Imre Sebastian, Budai Márton, Kristóf Dániel, Czeglédi Ákos

  Bódog, Balkó farkasvezér fia:
  Patonai Zsolt, Imre Sebastian, Budai Márton, Kristóf Dániel, Czeglédi Ákos

  Mira, a rókaúrnő lánya:
  Fekete Kovács Veronika, Gábor Anita

  Müller Péter Sziámi dalszövegíró, dramaturg kiemelte:
  “Állatos darabot eddig még nem írtam, de mindig nagyon szerettem volna. Agyar, Azuka, Szerafina és a többiek - a Vadak Ura karaktereire komoly munka és minőségi játék dalokat írni. Remélem, a nézők apraja, nagyja, hozzánk hasonló önfeledtséggel szórakozik majd az előadásokon.”

  Egressy Zoltán író elmondta:
  “Ritkaság, amikor egy felkérés és valamiféle megfogalmazatlan belső késztetés találkozik. Ez rövid időn belül már másodszor történik meg velem, ugyanazzal az alkotócsapattal, amelynek minden tagja profi módon, szívvel-lélekkel dolgozik. Emlékezetesen jó munkafolyamat eredményeként született meg a Tesla-musical, most pedig részese lehetek a Vadak Ura című új magyar produkciónak. Felnőtteknek is szóló mesét írni az igazság kereséséről, a szeretetről, az elfogadásról, lehetőség szerint érdekes figurákat teremteni, és azokat életre kelni látni nagy boldogság - remélem hasonlóképpen érzik majd a nézők is.”

  A produkció létrehozásában stratégiai együttműködő partnerünk a Soproni Petőfi Színház, fő támogatónk a Magyar Természettudományi Múzeum, valamint nem utolsó sorban a Re-Production, színházi előadásaink esetében 28 fős, aréna előadásaink esetében 40 fős tánckara, kiváló táncművészei! Köszönjük konstruktív együttműködésüket!

  Arculat: ArteriaDesign - Höltzl Gergely

  Legyen Ön is az Élmény részese!

  Ajánló


  Richard Strauss ELEKTRA Opera egy felvonásban, német nyelven, magyar és angol felirattal

  Kálmán Imre operettjének, a "Cirkuszhercegnő”-nek egyedi formában történő bemutatása a Moravetz Produkció és a Magyar Nemzeti Cirkusz közös vállalkozásában. Igazi…

  Szente Vajk Legénybúcsúját 2022. februárjában tartják Kaposváron. A népszerű színművész, színpadi szerző és rendező egyik legnagyobb, a kritikusok által is…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016