• Program


    Valami Új - Cafuné Duó
    2

    Valami Új - Cafuné Duó

    Finom muzsikák nyári estéken a Generációk Háza Udvarán teával, szörppel és lazulással

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: augusztus 13. kedd, 19:00

    Pezsgés, elegancia, virtuozitás, szabadság, melankólia, vidámság, mindez egy koncerten!

     A Cafuné Duo repertoárjában a Tradicionális dél-amerikai gitárzene, choro, bossa nova és samba, különleges darabjai foglalnak helyet portugál és spanyol nyelven. Akusztikus hangzásukban egy olyan hagyományt kívánnak folytatni, melynek képviselői Dilermando

    Reis, Augusto Garoto, Baden Powell és Luiz Bonfa. Az autentikus hangzást fokozza Pataki Anna énekhangja, aki ritkán hallható természetességgel interpretálja e stílust portugál és spanyol nyelven. A lüktető samba és a lágy bossa nova világa a hatvanas évek jazz klubjainak világát idézi vissza.

     Pataki Anna - ének, hegedű

     Stummer Márton - gitár, cavaquinho

    Ajánlatunk


    A REPUBLIC zenekar jövőre ünnepli 35. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívják a közönséget 2025. február 1-én, az MVM Dome-ba.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Ajánló


    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016