• Program


    Várkert Jóga - Sugár Bertalannal

    Várkert Jóga - Sugár Bertalannal

    Sugár Bertalan több, mint 15 éve jógázik, pedig sosem gondolta, hogy egyszer hivatászszerűen is ezzel fog foglalkozni. Kilenc év ashtanga gyakorlás után, családi nyomásra kezdett bele élete első jógaoktató képzésébe, azóta folyamatosan tanít.  Gyakorlásában az igazi áttörést mesterével, Jani Jaatinennel – avatott nevén Gokulacandrával – való találkozása hozta, akinek metódusát azóta is gyakorolja és tanítja.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 6. hétfő, 19:00

     A Gokul metódus a „bandhák” vagyis az energetikai testben rejlő erőközpontok fejlesztésére helyezi a hangsúlyt és azok helyes használatát teszi a fókuszba.  A Gokul Vinyasa egy tradicionális, holisztikus megközelítésű gyakorlás, ami nem csak a fizikai test minden apró szegletét, de az elmét is kellőképpen átmozgatja, így hozva szinkronba a gyakorlót saját önvalójával.

    Az Öntőház udvar területét a foglalkozás idejére polifoammal borítjuk be, de külön jóga matracot nem tudunk biztosítani, ezért kérjük, hogy gondoskodjanak saját jóga matracról vagy leteríthető törölközőről.  

    Öltözési lehetőséget a nyilvános mosdókban tudunk biztosítani, ezért amennyiben megoldható kérjük érkezzenek a jógához megfelelő öltözékben.

    Esőhelyszín: Rendezvényterem, Aula

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

    A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

    Ajánló


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

    A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016