• Program


    Vibrotanica – Zene virágnyelven | Vibrotanica – Musique végétale

    Vibrotanica – Zene virágnyelven | Vibrotanica – Musique végétale

    A „Vibrotanica” művészeti projekt, amelynek neve a „vibráció” és a „botanika” szavak ötvözéséből ered, a növények belső világába kalauzol el bennünket a hangok segítségével. A J3ZZ művésznéven ismert réunioni zenész és zeneszerző Jérôme Li-Thiao-Té speciális érzékelők segítségével rögzíti a növények rezgéseit, majd hangokká, dallamokká alakítja azokat.  több

    Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

    Aktuális előadások



    A „Vibrotanica” művészeti projekt, amelynek neve a „vibráció” és a „botanika” szavak ötvözéséből ered, a növények belső világába kalauzol el bennünket a hangok segítségével. A J3ZZ művésznéven ismert réunioni zenész és zeneszerző Jérôme Li-Thiao-Té speciális érzékelők segítségével rögzíti a növények rezgéseit, majd hangokká, dallamokká alakítja azokat. 

    Először egy workshop keretében ismerkedhetünk meg a Vibrotanica projekttel, a növények megénekeltetésének módszerével. Itt a művész által fejlesztett elektronikus eszközök segítségével lehetőség nyílik interaktív módon megfigyelni a növények különböző külső hatásokra adott reakcióit is.

    Ezt követően egy performansz-koncerten lehetünk tanúi ember és természet varázslatos találkozásának, amikor is a körülöttünk élő növények feltárják rejtett szimfóniáikat. A magával ragadó élményt vetítés erősíti, harmóniát teremtve a növények és a zene világa között.

    A workshop és a performansz-koncert életkortól és előismeretek szintjétől függetlenül mindenki számára érdekes és élvezhető.

    Program

    18:00 – 19:00  Workshop
    19:00 – 19:30  Szünet

    19:30 – 20:30  Performansz-koncert

    Ha kedvezményes jegyet vásárolnak, a kedvezményre jogosító igazolványt kérjük érkezéskor a jegyszedő kollégáknak bemutatni.★   

    Vibrotanica – Musique végétale

    Le projet artistique « Vibrotanica », dont le terme né de la combinaison des mots « vibration » et « botanique », est une plongée dans le monde intérieur des plantes à travers le son. Le musicien et compositeur réunionnais Jérôme Li-Thiao-Té, connu sous le nom d’artiste J3ZZ, explore la fusion audacieuse entre la musique et la nature. Il utilise des capteurs spéciaux pour enregistrer les vibrations des plantes afin de les transformer en sons et mélodies.

    Tout d'abord, l’artiste propose un atelier afin de découvrir le projet Vibrotanica et la méthode qui consiste à faire chanter les plantes. Les outils électroniques développés par Jérôme Li-Thiao-Té seront également utilisés pour observer de manière interactive les réactions des plantes à diverses influences extérieures.

    L’atelier sera suivi d’une performance-concert pendant laquelle l’artiste invite à un voyage sensoriel où les plantes se transforment en protagonistes musicaux et dévoilent leur symphonie cachée. Les projections visuelles amplifient cette expérience immersive créant une toile d'harmonie entre le monde végétal et musical.

    L'atelier et la performance-concert sont accessibles à tous, peu importe l'âge ou le niveau de connaissances préalables.

    Programme

    18h00 – 19h00 - Atelier de découverte19h00 – 19h30 - Pause
    19h30 – 20h30 - Performance-concert

    Si vous achetez des tickets avec réduction, merci de présenter votre carte de réduction au guichet.

    Ajánló


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016