• Program


    Világgá mentem

    Világgá mentem

    Létezik, hogy valaki igazán tud repülni? És vajon a férfiak tényleg csak mondják, hogy lehozzák nekünk a csillagokat, aztán meg úgy tesznek, mintha nem is tudnának az egészről semmit? Milyen egy gondos háziasszony? Hogy néz ki egy táj? ...

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 15. csütörtök, 15:00

    Jankovics Anna: Világgá mentem
    Ajánlott korosztály: 6-99 év
    Az előadás hossza: 45 perc

    Miért megy egy gyerek világgá? És miért kap kutyát? Létezik, hogy valaki igazán tud repülni? És vajon a férfiak tényleg csak mondják, hogy lehozzák nekünk a csillagokat, aztán meg úgy tesznek, mintha nem is tudnának az egészről semmit? Milyen egy gondos háziasszony? Hogy néz ki egy táj? Egy felhő alakú kakaófolt? Hogyan kell unatkozni? És puszilózni? Lehet valaki magányosabb, mint egy hős?  Lehet, hogy valójában tényleg mindenki esetlen?

    A kortárs költők művei alapján készült előadásban választ kapunk ezekre a kérdésekre és megtudhatjuk, milyen gyerekszemmel a világ.

    RENDEZŐ: JANKOVICS ANNA
    ELŐADJA: JANKOVICS ANNA

    Az előadás meghívást kapott a Művészetek Völgyébe Kapolcsra, az Ördögkatlan fesztiválra, a Színház és Filmművészeti Egyetem Monodráma fesztiváljára, a Várkert Bazárba, a Müpába, a B32-be és a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház a tatabányai Jászai Mari Színház és a gyergyószentmiklósi Figura Színház is műsorára tűzte összesen 40 alkalommal, továbbá versenyprogramba került a 2018-as MOST FESZT-en.

    Ajánlatunk


    A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

    A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

    A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

    Ajánló


    A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016