• Program


    Vitéz László
    3

    Vitéz László

    Vitéz László az egész világot bejárta Makaótól Kakaóig, és hazatérve csak egyetlen vágya van: aludni egy jót a saját ágyában.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 10:30

    Csakhogy az ágya nincs a helyén, és a háza sincs, sőtmitöbb, időközben az egész erdőt kisajátította a Főminiszter. Mit tehet szegény Vitéz László? Újra kézbe kell vennie a palacsintasütőt, nincs mese… vagyis pont, hogy van! De vajon képes-e egymaga szembeszállni az akarnok építésvezetővel, a félelmetes őrkutyával vagy a varázserejű Főminiszterrel? És mit tesz, amikor saját hasonmásával találja szemben magát? Legyőzheti-e Vitéz László Vitéz Lászlót, és ha nem, hogyan igen? Tartsatok velünk, és mindez kiderül!

    Írta: Laboda Kornél
    Tervező: Horváth Márk
    Zene: Darvas Benedek

    Játssza és rendezte: Nizsai Dániel

    --

    Az előadás hossza kb. 45 perc.

    Online bankkártyával, illetve OTP és MBH SZÉP-kártyával is megvásárolhatja jegyét.

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    A Bajadért mind melodramatikus cselekményét, mind általános esztétikáját tekintve áthatja az idealizált egzotikum.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Ajánló


    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016