• Program


  VR Vidámpark ajándékutalvány - bármely VR Vidámpark élményre felhasználható
  9

  VR Vidámpark ajándékutalvány - bármely VR Vidámpark élményre felhasználható

  Szabadon felhasználható a keretösszeg erejéig bármely VR Vidámpark jegy vásárlásakor.
  A jegyet időpont nélkül lehet megvásárolni, és a VR Vidámpark Felhasználási Garanciája értelmében a vásárlásról számított egy évig lehet felhasználni.  több

  Aktuális előadások


  Az Európában is egyedülálló VR Vidámparkban 2000 négyzetméteren, 3 szinten várjuk látogatóinkat, akik egy speciális felszerelés segítségével ismerhetnek meg különböző világokat.

  Egy kalandra hívó, változatos élményeket kínáló világegyetem, ahol beléphetünk egy izgalmas “filmbe”, aminek aktív szereplőivé válunk, de ha csak egy hullámvasúton szeretnénk végigrobogni vagy egy különleges kor rejtélyeit kívánjuk felfedezni, itt ezt is megtehetjük. Egyszerre lehetünk felfedezők, akcióhősök vagy akár belebújhatunk kedvenc karakterünk bőrébe.

  A szórakoztatásnak eddig sosem látott formája, Európában is elsőként Magyarországra érkezett meg!

  Virtual Reality: (fn) (röv VR) [vəː’tʃuː·ʌ·l riː·æ’lʌ·tiː·] Látszólagos valóság.

  A legújabb technológiai eszközök segítségével megteremtett, a valóság érzetét keltő mesterséges, szimulált világ, mely nem csak a látvány és a hangok, hanem az illatok, a tapintás, a hőmérséklet, a legkülönbözőbb effektek segítségével lehetőséget biztosít arra, hogy a kiskamaszok, a tinik, a felnőttek kiszakadjanak a hétköznapokból.

  Ajánló


  Étkezések, helyszínek, hagyományok. Fűszeres Eszter gasztroblogger a 7. kerület zsidó gasztronómiájának modern és régmúlt világába vezet be minket gasztrosétáján.

  Egy fergeteges versenytáncos bemutató után interaktív tánctanítás, táncverseny és igazi, karibi életérzést idéző latin party veszi kezdetét.

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016