• Program


    Zsidó sportolónők Magyarországon - Szunyogh Szabolcs előadása

    Zsidó sportolónők Magyarországon - Szunyogh Szabolcs előadása

    Ezúttal a sportolónőkről lesz szó: Kronberger Lili és Rotter Emília műkorcsolyázókról, Elek Ilona és Elek Margit vívónőkről, Sipos Anna asztaliteniszezőről, Székely Éva úszóról, Polgár Judit sakkozóról és Keleti Ágnes tornászról.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: június 19. szerda, 18:00

    Ha a magyar zsidó sportolók jönnek szóba, legtöbbünknek a nagyszerű férfi olimpikonok és világbajnokok jutnak az eszébe: Hajós Alfréd úszó, Petschauer Attila kardvívó, vagy Bródy György és Sárkány Miklós vízilabdázók. Ezúttal a sportolónőkről lesz szó: Kronberger Lili és Rotter Emília műkorcsolyázókról, Elek Ilona és Elek Margit vívónőkről, Sipos Anna asztaliteniszezőről, Székely Éva úszóról, Polgár Judit sakkozóról és Keleti Ágnes tornászról. Az ő teljesítményük talán még nagyobb, mint a férfi sporttársaiké, mert a sportág nehézségein kívül meg kellett küzdeniük az előítéletekkel is.

    Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza.
    A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

    Ajánlatunk


    Giuseppe Verdi RIGOLETTO Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Ajánló


    Zorán neve fogalom a magyar zenei életben, koncertjei mindig ünnepnek számítanak. A visszatérő közönség jól tudja, hogy a kihagyhatatlan és…

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Világszerte egyedülálló rendezésben érkezik a Margitszigetre a vígopera irodalom egyik legkedveltebb és legtöbbet játszott darabja, Rossini A sevillai borbélya.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016