• Program


  Zugligeti piknik

  Zugligeti piknik

  Barangolj velem és tudj meg többet a közelmúltunkról és ismerd meg Zugliget rejtett világát!
  A sétán megtudjuk, hogy mi is az a kocsiszín és hogy ki az a leány, akinek a története szorosan fűződik Zugligethez.

   több

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: július 17. vasárnap, 10:15

  Bebarangoljuk a felújított Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) kertjét, felfedezünk régi villaépületeket, és megnézzük a csodálatosan felújított Lóvasút épületét, mely nemrég Építőipari Nívódíjat kapott műemlék-helyreállítás kategóriában.
  Bemegyünk a zugligeti neoromán Szentcsalád plébániatemplomba, amely főszerepet játszott a budapesti 1989-es eseményekben a Máltai Szeretetszolgálattal együtt. Idén augusztus 14-én lesz ennek 33. évfordulója. De nem csak erről ismert a templom! Megcsodáljuk a Szent Családot ábrázoló oltárképet, amely Közép-Kelet-Európa legnagyobb mozaikalkotása.
  Tudtad? Az 1989-ben leomlott berlini fal egyik előzménye pont itt Zugligetben történt. De mi történt pontosan ’89 nyarán? A sétán nem csak ezekről az izgalmas és megható eseményekről lesz szó, hanem megismerjük Zugliget történetét. A környéknek köze van sok budai városrész elnevezéséhez, vajon hogyan?
  Nem maradhat ki a helytörténeti gyűjtemény új kiállítása a Lóvasútnál, amely „Hegyvidék 2 O – Egy csepp történelem” címmel a Hegyvidék és a víz kapcsolatát mutatja be számos különböző aspektusból.
  A kellemes séta végén, a séta befejezése után, lehetőség lesz piknikezni, libegőzni vagy beülni a kávézóba, amelyiket szeretnéd!
  A Zugligeti Libegő júliusban már jár! (Viteldíjak itt: https://bkk.hu/.../menetre.../storage/uploads/1654245487.pdf

  A séta vége a Zugligeti Libegő alsó állomásánál lesz.
  A plébániatemplom és a helytörténeti gyűjtemény nyitvatartási idejében sétálunk, azonban mind a két intézmény fenntartja magának a jogot a nyitvatartási idejük megváltoztatására.

  Egyéb díjak (az egyéb díjak a helyszínen fizetendőek a jegyen felül): tourguide készülék díja: 400 Ft/fő
  Találkozó Budapest II. kerület, Szépilona buszmegállóban a Szépilona Bisztro előtt a Budakeszi úton (itt áll meg a 22-es buszcsalád és a 291-es busz) 5-10 perccel kezdés előtt.
  Térkép: https://g.page/szepilona_bisztro?share

  Időtartam: kb. 2-2,5 óra
  Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445
  Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:
  Adatvédelem: https://drive.google.com/file/d/17E9qWU9Yf9q0ROudqk4HKHDC6RQjpSqi/view?fbclid=IwAR0Dl49qlR-riA_iFl-yzkkHyvKGHgCH6gN8orVmes_xBjfz52XLtsx2xDQ

  ÁSZF: https://drive.google.com/file/d/1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO-i7Sg5PO0v_5a/view?fbclid=IwAR16K2DUsCfnR5yY6Js3-mBX6TIZPYWnmoir49-9Gc_M1nQ8CdTlLl_7vkU

  Légy szíves olvasd el!

  Egyéb tudnivalók:
  A programok füstmentesek, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm szépen! Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartom!
  A barangolást rossz idő esetén is megtartom.
  Tourguide készülék: A programon tourguide készüléket használunk. Amennyiben van bármilyen 3,5 jack dugós fülhallgatód (pl. telefonhoz kapott headset, vagy előző sétáról megmaradt fülhallgató), akkor légy szíves hozd magaddal a sétára és azt használd a készülékhez, így nem kell felhasználnunk egy egyszer használatos fülhallgatót és ezzel Te is hozzájárulsz a környezetünk védelméhez. Amennyiben nem tudsz magaddal hozni fülhallgatót, vagy otthon felejtetted, természetesen továbbra is tudok neked biztosítani a készülékhez.
  A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.
  Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj a facebook.com/barangolobk oldalon a Messengeren.

  Legyél Te is Barangoló!

   

   

  Ajánlatunk


  Gótikus musicalként szokták emlegetni ezt a különleges zenei ínyencséget. Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk lévő jó és gonosz küzdelméről és a szerelem kiismerhetetlen természetéről. Legfőbb kérdése az, hogy bemerészkedhet-e az ember és az emberi tudomány Isten felségterületére.

  Ezen a Padláson "Ég és Föld között" minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy fiatal tudós megszállottan dolgozik szuperintelligens számítógépén, és különféle titokzatos számításokat végez, de nyugalmát és munkáját állandóan megzavarják különféle halandó és halhatatlan lények...

  Egy árva gyermekekből álló csapat, és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész varázslatos története hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről az embertelenségben a háború sújtotta Magyarországon. Az egyik legcsodálatosabb magyar musical Dés László zenéjével a Pesti Magyar Színház Színpadán!

  Ajánló


  Vizipiciklizünk a Zsebtengeren, fagyi mikrofont ropogtatunk a hableányokkal, hablegényekkel, nagyot csobbanunk a balatoni paloták víz alatti báltermeiben, végül Sárkányjárgányon szárnyalunk…

  Jegyár: 5000 Ft 2022. március 15-étől a felújított Operaház ismét várja az építészet és a kultúra iránt fogékony látogatóit vezetett…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016