• Arena Savaria

  Arena Savaria

  Az Arena Savaria egy többcélú fedett stadion Szombathelyen, amely számos amatőr és profi sportklubnak otthont ad, házigazdája lehet színházi eseményeknek, komoly- és könnyűzenei koncerteknek. Befogadóképessége: 6000 fő. A létesítmény a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nkft. üzemelteti, profiluk a bérbeadás a legkülönfélébb rendezvényekre és a létesítményekhez tartozó műszaki üzemeltetés. Céljuk, hogy a rendezvényekhez különleges környezetet nyújtsanak, valamint szélesebb körű, komplex szolgáltatások teljes skálájával biztosítsák a programok sikerét. Mintegy 6 hektáros területen található a régi 1000 m2-es munkacsarnok és egy 1910 m2-es új multifunkcionális csarnok melyek együtteséből tevődik össze a szombathelyi multifunkiós sportcsarnok vagyis az Aréna Savaria. A férőhelyek száma 3500 fő, ebből 2000 fix és 1500 mobil ülőhely. Egyéb rendezvényekre további 700 ülőhely alakítható ki. Teljes befogadóképesség álló és ülő helyeket tekintve 6000 fő. A kültéren található 2500 m2-es bekerített aszfaltos pálya, mely a csarnokkal közvetlen kapcsolatban van.

  Tovább 9700 Szombathely, Sugár u. 18.

  Részletes információ


  Az Arena Savaria egy többcélú fedett stadion Szombathelyen, amely számos amatőr és profi sportklubnak otthont ad, házigazdája lehet színházi eseményeknek, komoly- és könnyűzenei koncerteknek. Befogadóképessége: 6000 fő.

  A létesítmény a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nkft. üzemelteti,

  profiluk a bérbeadás a legkülönfélébb rendezvényekre és a létesítményekhez tartozó műszaki üzemeltetés.

  Céljuk, hogy a rendezvényekhez különleges környezetet nyújtsanak, valamint szélesebb körű, komplex szolgáltatások teljes skálájával biztosítsák a programok sikerét.


  Mintegy 6 hektáros területen található a régi 1000 m2-es munkacsarnok és egy 1910 m2-es új multifunkcionális csarnok melyek együtteséből tevődik össze a szombathelyi multifunkiós sportcsarnok vagyis az Aréna Savaria.

  A férőhelyek száma 3500 fő, ebből 2000 fix és 1500 mobil ülőhely.

  Egyéb rendezvényekre további 700 ülőhely alakítható ki. Teljes befogadóképesség álló és ülő helyeket tekintve 6000 fő.

  A kültéren található 2500 m2-es bekerített aszfaltos pálya, mely a csarnokkal közvetlen kapcsolatban van.

  Képek


  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016