• Program


    A hattyú

    A hattyú

    Vidor Fesztivál 2018
    Molnár Ferenc: A HATTYÚ
    mesterkomédia
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 27. hétfő, 19:00

    A hattyú mesterkomédia: bravúros humorú, szellemesen éleslátó, pestiesen gúnyos. Egy trónfosztott dinasztia feje, Beatrix, tûzön-vízen keresztül próbálja visszajuttatni családját a hatalomba. Ehhez egyetlen eszköz van a kezében: féltve õrzött lánya, Alexandra. Õt kell hozzáadni Albert herceghez, a Monarchia trónörököséhez. Albert azonban nem érdeklõdik, és Beatrix okos asszonyként pontosan tudja: a férfi figyelmét egy nõre igazán csak egy másik férfi figyelme tudja felhívni.

    Egy uralkodó sohasem mondhat le. Trónjától megfosztani lehet, uralkodói jogait megvonni tõle lehet. Ez rendben van. Mert ez merõ erõszak. De ez nem kötelezi arra, hogy elismerje: elvesztette uralkodói jogait. Engedhet az erõszaknak, attól függõen, milyen idõben és milyen körülmények közé kerül, de lemondani soha, soha, soha! És ha mindannyiunknak pusztulnia kell is, akad még Habsburg elegendõ.”   (Bourbon-Pármai Zita, az utolsó magyar királyné)

    Az elõadás Molnár Ferenc örököseinek engedélyével jött létre.

    www.hofra.hu
    Az elõadásban részlet hangzik el Fekete Sándor Így élt Napóleon címû könyvébõl.

    kacagás vagy a torokszorító sírás formájában. De mire véget ér, egy picit mindenki magára ismer és ráébred, milyen szép dolog a szerelem.

    Ajánlatunk


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

    Ajánló


    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016