Gyere el képzésünkre és tanuld meg a barbecue-készítés mesterségét az alapoktól, a professzionális szintig, melyben Nagy Iván és Tamási Péter lesznek a segítségedre!
Nincs aktuális előadás
Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!
A kurzus két fő részből áll, melyek egymással párhuzamosan zajlanak. Elkészítünk egy komplett KCBS verseny bbq produkciót (csirke, sertésoldalas, Boston butt, marhaszegy),
és ezzel párhuzamosan a Ti segítségetekkel füstre kerül egy hobby (lakossági) bbq menüsor hazai beszerzésű húsokból, hogy az otthoni sütéseitek is tökéletesen sikerüljenek.
Ezáltal látszik a kontraszt, a két megvalósítás között és lehetőség nyílik a professzionális eszközök, fűszerek, és technikák kipróbálására, elsajátítására,
valamint az egyik legfontosabb elemre, az ízprofil megismerésére.
Témakörök: bevezetés a bbq világába, előkészítés, eszközök, Hot&Fast vs. Low&Slow, húsválasztás, trimmelés, injektálás, tűz managment, csomagolás, készültség ellenőrzése, versenydobozok felépítése, kóstolás, melegen tartás, köretek, és minden felmerülő kérdés megválaszolása
Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.
Izgalmas történet sok humorral és szélesvásznú látvánnyal, két tiszta szívű fiatal minden akadályt legyőző tiszta szerelméről, egyik legismertebb népmesénk nyomán.
Az eredetileg “A technikus” címen bemutatott darab 2011-ben Franciaországban az egyik legnagyobb irodalmi elismerésben, Molière-díjban részesült, melyet az adott év…
Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00
item(s) in basket
total:
Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.