Gyere el képzésünkre és tanuld meg a barbecue-készítés mesterségét az alapoktól, a professzionális szintig, melyben Nagy Iván és Tamási Péter lesznek a segítségedre!
Nincs aktuális előadás
Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!
A kurzus két fő részből áll, melyek egymással párhuzamosan zajlanak. Elkészítünk egy komplett KCBS verseny bbq produkciót (csirke, sertésoldalas, Boston butt, marhaszegy),
és ezzel párhuzamosan a Ti segítségetekkel füstre kerül egy hobby (lakossági) bbq menüsor hazai beszerzésű húsokból, hogy az otthoni sütéseitek is tökéletesen sikerüljenek.
Ezáltal látszik a kontraszt, a két megvalósítás között és lehetőség nyílik a professzionális eszközök, fűszerek, és technikák kipróbálására, elsajátítására,
valamint az egyik legfontosabb elemre, az ízprofil megismerésére.
Témakörök: bevezetés a bbq világába, előkészítés, eszközök, Hot&Fast vs. Low&Slow, húsválasztás, trimmelés, injektálás, tűz managment, csomagolás, készültség ellenőrzése, versenydobozok felépítése, kóstolás, melegen tartás, köretek, és minden felmerülő kérdés megválaszolása
A fogantatástól a születésig negyvenkét hét telik el. Ebben az időszakban játszódik darabunk. Hősünk azonban nem egy születendő gyermek vagy édesanyja, hanem egy szülész-nőgyógyász: Dr. Virágvári Imola.
Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.
Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…