Gyere el képzésünkre és tanuld meg a barbecue-készítés mesterségét az alapoktól, a professzionális szintig, melyben Nagy Iván és Tamási Péter lesznek a segítségedre!
Nincs aktuális előadás
Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!
A kurzus két fő részből áll, melyek egymással párhuzamosan zajlanak. Elkészítünk egy komplett KCBS verseny bbq produkciót (csirke, sertésoldalas, Boston butt, marhaszegy),
és ezzel párhuzamosan a Ti segítségetekkel füstre kerül egy hobby (lakossági) bbq menüsor hazai beszerzésű húsokból, hogy az otthoni sütéseitek is tökéletesen sikerüljenek.
Ezáltal látszik a kontraszt, a két megvalósítás között és lehetőség nyílik a professzionális eszközök, fűszerek, és technikák kipróbálására, elsajátítására,
valamint az egyik legfontosabb elemre, az ízprofil megismerésére.
Témakörök: bevezetés a bbq világába, előkészítés, eszközök, Hot&Fast vs. Low&Slow, húsválasztás, trimmelés, injektálás, tűz managment, csomagolás, készültség ellenőrzése, versenydobozok felépítése, kóstolás, melegen tartás, köretek, és minden felmerülő kérdés megválaszolása
1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.
Woody Allen a rá jellemző emberismerettel és sziporkázó humorral tárja elénk az emberi kicsinység és nagyság egész tárházát. Nagy büszkeség, hogy előadásunk ősbemutató, a darabot magyar közönség láthatja először a világon.
A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német, görög és magyar nyelvű túrák is elérhetőek.
Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.