Gyere el képzésünkre és tanuld meg a barbecue-készítés mesterségét az alapoktól, a professzionális szintig, melyben Nagy Iván és Tamási Péter lesznek a segítségedre!
Nincs aktuális előadás
Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!
A kurzus két fő részből áll, melyek egymással párhuzamosan zajlanak. Elkészítünk egy komplett KCBS verseny bbq produkciót (csirke, sertésoldalas, Boston butt, marhaszegy),
és ezzel párhuzamosan a Ti segítségetekkel füstre kerül egy hobby (lakossági) bbq menüsor hazai beszerzésű húsokból, hogy az otthoni sütéseitek is tökéletesen sikerüljenek.
Ezáltal látszik a kontraszt, a két megvalósítás között és lehetőség nyílik a professzionális eszközök, fűszerek, és technikák kipróbálására, elsajátítására,
valamint az egyik legfontosabb elemre, az ízprofil megismerésére.
Témakörök: bevezetés a bbq világába, előkészítés, eszközök, Hot&Fast vs. Low&Slow, húsválasztás, trimmelés, injektálás, tűz managment, csomagolás, készültség ellenőrzése, versenydobozok felépítése, kóstolás, melegen tartás, köretek, és minden felmerülő kérdés megválaszolása
A kedves, udvarias angol házaspár, Peter és Debbie egy hajóúton összebarátkozik egy amerikai özvegyasszonnyal, Elsával. A nyaralás végén megtörténik a kölcsönös címváltás, ígértetek a jövőbeli látogatásra, ami persze, többnyire elmarad... Ezúttal azonban nem...
Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék. Rémes csapda tud lenni egy szállodai lakosztály, senki sem az, mint elsőre gondolni lehet róla, és minden egyre jobban gabalyodik össze...
Éld át a legnagyobb rockslágerek varázsát egy különleges estén, ahol a legendás dallamok vonósnégyes előadásában, több száz gyertya fényénél csendülnek…