• Program


    Földrengés Londonban
    8

    Földrengés Londonban

    Mike Bartlett Földrengés Londonban

    Színmű
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 22. vasárnap, 19:00

    Három lány, három nővér: Sarah, Freya és Jasmine – egy híres politikus, akit megzsarolnak, egy tanárnő, aki gyermeket vár és egy lázadó egyetemista, aki éjszakánként sztriptízbárban táncol. Apjuk, Robert Crannock, az ismert klímakutató, borúsan látja bolygónk jövőjét, és ezt a borúlátását sikerül lányaiba is átplántálnia. A három lány kitartóan küzd a szerelemért és egy boldogabb, szebb jövőért, de az életük csak egyre jobban összekuszálódik. Milyen élet vár ránk itt a Földön? Milyen jövője lesz az utódainknak? A lányok ezekre a kérdésekre is keresik a válaszokat, és mindegyikük más megoldást talál arra, hogy hogyan legyenek boldogok. Az új kortárs angol darab hihetetlen izgalmasan, fordulatokban gazdagon mutatja be néhány ember sorsát, miközben sok humorral és zenével mesél az élet nagy kérdéseiről.

    A Vígszínház mindig is érzékenyen figyeli a világban zajló folyamatokat, és a 2015/2016-os évadban az Augusztus Oklahomában, a Mikve, a Punk Rock, a Billy világa és a Fátyol nélkül után újra egy fontos, társadalmi kérdéssel foglalkozó kortárs darabot tűz műsorára. A Földrengés Londonban témája egy mindannyiunkat nyomasztó globális probléma: a Föld jövője, vagyis a gyerekeink, az unokáink jövője.

    Ajánlatunk


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Ajánló


    Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016