• Program


  Petőfi Sándor: A helység kalapácsa- a GÖFME előadása, magyarnótákkal és borkóstolóval
  4

  Petőfi Sándor: A helység kalapácsa- a GÖFME előadása, magyarnótákkal és borkóstolóval

  MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ
  Muza-kert
  Esemény kezdése: 2021. 06. 30. (szerda) 20.00
  80 perc
  Esőnap: 2021. július 1. csütörtök 20.00
  Jegyár: 4900 Ft, Borkóstoló nélkül 2900 Ft

  Egy nagyon különleges és egyedi estét tervezünk, mely során előadjuk Petőfi vidám eposzparódiáját oly módon, hogy a cselekmény részévé tettünk több mint 60 magyar nótát a legismertebbek közül (pl. A füredi Anna-bálon, Pedro kocsmájában, Az a szép, Bocsássa meg nekem a világ, Jaj de szép kék szeme, Lidi néni, Szép asszonynak kurizálok, 3 deci köménymag, Favilla, fakanál, fatányér, Sárgul már a kukoricaszár, Kilenc kis gólya…). Ezekből általában csak 1-2 sor hangzik el, ami szövegében a történet adott részéhez illik, de már ez a néhány sor is felidézi a nóták hangulatát. A magyar nótákat még a legismertebb mulatós dalokkal egészítjük ki.

  Az előadás előtt félórás borkóstolót tartunk, mely során Bolyki János egri borász tréfás anekdotákat mesél el.

  Az előadás 20:30-kor kezdődik, mely alatt lehetőség van folyamatos visszakóstolásra, hiszen a cselekmény nagy része egy kocsmában játszódik. A darab időtartama kb. 80 perc, mely után még közös nótázásra is lehetőség lesz. Üvegpoharat és ásványvizet a borkóstoló résztvevőinek ingyenese biztosítunk.

  Az előadás megtekinthető borkóstolás nélkül is!Jegyár: 4900 Ft, Borkóstoló nélkül 2900 FtTájékoztató:Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a „A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet módosítása” értelmében, a jegy megváltásával látogatható kulturális és sporteseményen nézőként kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik az előadás előtt a helyszínen.

  Ajánló


  Az új albummal töretlenül folytatódik a Koncz Zsuzsa életmű, de az előző lemezhez…

  „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016