• Program


  Aktuális előadások  Soma Mamagésa
  Harmónia mint döntés, a belső egyensúly alapkövei

  Ezekben az intenzív, hatalmas változásokkal teli időkben különösen nagy jelentősége van annak, hogy mennyire tudjuk megőrizni a belső egyensúlyunkat, stabilitásunkat.

  Egyre többet halljuk, és tudatosíthatjuk magunkban a lét egyik alaptörvényét, az „amint bent, úgy kint” ősi bölcsességét. Vagyis ha bennünk félelem, káosz, manipulálhatóság van, akkor a külső világ is ezt tükrözi vissza.

  De hogyan, mi minden által lehetünk harmonikusak épp most, amikor a világ szinte kifordul a négy sarkából? Mi minden segíthet ebben, hogyan lehet ezt megvalósítani a mindennapokban?

  Hogyan lehet azt az én-részünket is beolvasztanunk a bennünk levő egészbe, aki ellenáll a belső békének, ős-bizalomnak, egyensúlynak, illetve a változásnak? (Tudjuk jól, a tudatos szint csak a jéghegy csúcsa.)

  Ahogy mondani szoktam: nem csak tanácsot, de kalácsot is fogok adni. Vagyis olyan egyszerű, napi pár percet igénybe vevő gyakorlatokat, amik által a fent említett érzéseket kondicionálhatjuk.

  A végén lesz egy meditáció is, ami ezt segíti.

  Ajánló


  Dr. Bagdy Emőke mindig is fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani ismeretek terjesztését, a szakmai közvélemény formálását.

  TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016