• Program


    Szimplán egy duplát!

    Szimplán egy duplát!

    Egy lassan feledésbe merülő kor felejthetetlen zenéje csendül fel azon az estén, mikor két idegen találkozik egy nem mindennapi kávéházban. Violetta színésznő kívánt lenni, s most a rendeléseket hordja ki. Béla építésznek készült, végül Magyarország egyik legnépszerűbb zeneszerzője lett. Most ketten idéznek meg egy kort, egy stílust jól ismert dallamokkal.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 25. szerda, 19:00

    Szimplán egy duplát!
    zenés játék Zerkovitz Béla dalaival

    Egy lassan feledésbe merülő kor felejthetetlen zenéje csendül fel azon az estén, mikor két idegen találkozik egy nem mindennapi kávéházban. A hölgy Violetta, színésznő kívánt lenni, s most a rendeléseket hordja ki. Az úr Béla, építésznek készült, végül Magyarország egyik legnépszerűbb zeneszerzője lett. Most ketten idéznek meg egy kort, egy stílust jól ismert dallamokkal, Zerkovitz-slágerekkel.

    Szereposztás:
    Férfi....... Majorfalvi Bálint
    Nő.......... Fábián Nikolett

    Zenei munkatárs: Szilassy Nelly
    Koreográfus: Cortés Sebastián
    Zene, dalszövegek: Zerkovitz Béla
    Írta: Pille Tamás, Majorfalvi Bálint
    Rendezte: Pille Tamás

    A BUDAI KOMÉDIÁSOK produkciója
    Bemutató: 2020. október 24-én 20:00-kor a Figurina Bábszínházban

    Ajánlatunk


    A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet…

    Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016