• Program


    Szőke András és Badár Sándor - Stand up és mozi

    Szőke András és Badár Sándor - Stand up és mozi

    Különleges formában, csak személyes találkozásokon kerül bemutatásra egy új, keserédes filmvígjáték, a „Nyócker”-ből ismert két főhős, Horváth János és Badár Sándor főszereplésével és mellőlük elmaradhatatlanul Szőke Andrással. A három barát színházra álmodja Petőfi Sándor: János vitézét.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. április 1. péntek, 18:00

    Szőke András és Badár Sándor - Stand up és mozi

    Természetesen a színhely Szentes, ahonnan megannyi színész indult útnak. Egy valódi színház megépülését is láthatjuk a produkcióban. Az összetett történetmesélésről Fábry Sándor gondoskodik. Mindenki besegít: Reviczky Gábor, Szarvas József, Gáspár Sándor, Gáspár Tibor. Egy igazi vidám film, nem létezhet zenék nélkül, így itt is hallható a „funky”, a „soul”, a verses dal, a sanzon és a népzene. Kontor Tamás, Susan Blake, Szokolay Dongó Balázs, Zséka, The Portrait Session, Sicambria. A rengeteg eredeti archív felvétel mellett, a kultikus Horváth Mihály Gimnázium diákjai is megjelennek az alkotásban. Ember legyen a talpán, aki követni tudja a mai, hétköznapi valóságban, a szereplők színházért vívott küzdelmét!

    Felhívjuk tisztelt közönségünk figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására.

    Ajánlatunk


    Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Ajánló


    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016